Ремонт и рециклиране на батерии за винтоверти


Телефон за поръчка 0893 220 884

email: DandBpro1@gmail.com

Сигурни сме, че повечето от вас са съгласни, че не всичко старо е за изхвърляне. Изхабените батерии за винтоверт са същинско доказателство за това. Вече не е нужно да се разделяте с тях, защото ние от D&B Pro сме насреща да ремонтираме и рециклираме вашите батерии.

  • Какво трябва да направите, ако имате стара батерия за винтоверт, която има нужда от подмяна?

   За използването на услугата ни за ремонт на батерия за винтоверти и изработването на пакет за винтоверт е нужно да ни изпратите кутията на старата батерия. Ние не само подменяме старите елементи с нови, но и ви даваме 6 или 9 месеца гаранция, в зависимост от марката елементи, които изберете.

  • Колко време ще отнеме ремонтът на батерията за винтоверт?

   Стараем се да работим в максимално кратки срокове. Услугата отнема обикновено  7 работни дни. След като приключим с ремонта на батерията за винтоверт, ние я изпращаме до офис на Спиди или до посочен от вас адрес за ваша сметка, като при получаването заплащате и цената на батерията.

  • Как се извършва ремонтът на батерия за винтоверт?

   Когато ни изпратите старата си батерия, екипът ни от професионалисти проверява и преценява кое би било най-оптималното в случая решение. При ремонт на батерия за винтоверт се подменят всички клетки, след което тя заработва като нова.

  • Какво трябва да знаете за ремонта/рециклирането на батерии за винтоверти?

   От таблицата по-долу можете да се ориентирате за броя елементи спрямо волтажа, както и други характеристики на батериите, които предлагаме.

За да сте сигурни в качеството на ремонта на вашата батерия за винтоверт, доверете се на D&B Pro, където екипът гарантира прецизност и професионализъм на изключително достъпни цени, изцяло в интерес на потребителите.

Гаранцията на батериите е:

6 месеца за всички Ni-Cd ,Ni-Mh и Li-ion клетки.

При нужда от ремонт на батериите за винтоверт, ни се обадете на телефон  0893 220 884 или ни пишете на DandBpro1@gmail.com .

Освен че осъществяваме рециклиране на батерии за винтоверт, Ви предлагаме и богат артикулен каталог, от който всеки може да извърши лесна и бърза покупка на всякакви акумулатори – акумулатор за кола, тягови акумулатори за фотоволтаици и други.